LEGUMELE BONDUELLE VAPEUR S-AU ADUNAT ÎN PATRU MIX-URI SPECIALE

BUCUREȘTI, 1 martie 2017 – Bonduelle România lansează patru produse noi: amestecuri de legume pregătite prin procedeul inovator Vapeur, pre-gătite la aburi și imediat congelate. Vapeur este o tehnologie exclusivă Bonduelle.

SPRING MIX_400g_VAPEUR.PNG

Cele patru amestecuri de legume Vapeur sunt:

  • Spring Mix – Amestec ce aduce prospețimea și culorile primăverii în orice farfurie. Fasolea verde fină și broccoliul sunt asezonate cu dovlecel galben, morcovi și ceapă.
  • Mexican Mix – O combinație exotică, așa cum îi spune și numele. Diversitatea de legume conferă acestui mix o combinație reușită de arome. Conține fasole verde, mazăre verde dulce, porumb, morcovi, fasole roșie, ardei roșu și ardei galben.
  • Royal Mix – Amestec de conopidă, broccoli și morcovi rondele foarte apreciat de consumatorii Bonduelle, acum pregătit prin tehnologia Vapeur.
  • Duet Mix – Gust simplu și intens. Fasolea verde și cea galbenă se completează perfect și formează un duet cu devărat savuros.  

Produsele se găsesc deja în lăzile frigorifice ale marilor magazine.  

Datorită procedeului de preparare la aburi folosit în exclusivitate de Bonduelle, legumele își păstrează culoarea, textura, gustul și valorile nutriționale. Această metodă inovatoare garantează menținerea proprietăților gustative și organoleptice ale legumelor. Totodată, permite gătirea acestora într-un timp foarte scurt, de doar 3 minute/porție, prin procedee diferite (tigaie, oală și microunde).

”Gama Bonduelle Vapeur reflectă grija pe care Bonduelle o are pentru clienții săi. Încercăm în permanență să găsim cele mai bune soluții de a oferi consumatorilor produse de o calitate excepțională. Dovada acestei calități este faptul că ea poate fi ușor percepută în farfurie datorită culorii, texturii și gustului deosebit al legumelor care trec printr-un procedeu unic de preparare la aburi și congelare. Având în vedere succesul de care s-a bucurat gama Vapeur de la lansarea ei în 2014, am decis să creăm pentru consumatori amestecuri noi care să le ofere un răsfăț gustativ deosebit.”, spune Monica Roșu, Head of Marketing and Communications Balkans, Ukraine, Caucasus, Middle Asia.

Bonduelle a lansat gama de legume congelate Vapeur în 2014,  oferind  consumatorilor patru legume congelate prin această metodă unică: Mazăre 400g și 1kg, Fasole verde 400g, Fasole galbenă 400g și Broccoli 400g.

Noua lansare va beneficia de o promovare semnificativă în toate mediile (TV, online, magazine, ooh –indoor și outdoor). De asemenea, Bonduelle va realiza degustări în magazine, iar consumatorii sunt invitați în luna martie să înscrie codul de pe recipientul primit pe www.mixin3fix.ro pentru a câștiga unul dintre premiile campaniei. Totodată, campania va include activări cu premii garantate în diferite lanțuri de magazine, cât și o componentă de social media, în care bloggerii vor dezvolta rețete cu produsele nou lansate.

În plus, campania de lansare a noilor amestecuri de legume Bonduelle Vapeur a început o dată cu sponsorizarea show-ului TV Masterchef, având ca obiectiv creșterea notorietății gamei Vapeur, dar și dorința de a oferi inspirație culinară telespectatorilor.

******

Despre Bonduelle

Grupul Bonduele reprezintă o afacere de familie înființată în anul 1853 în Franța. În toată istoria sa, Bonduelle și-a asumat misiunea de “a fi numele de referință la nivel mondial care asigură o viață de calitate, sănătoasă prin intermediul legumelor”. Promotor al inovației şi al viziunii pe termen lung, grupul este în măsură să își diversifice activitățile şi locaţiile geografice, 77% din cifra sa de afaceri fiind realizată în afara Franţei, ţara sa de origine. Legumele sale, cultivate pe 128.000 de hectare, sunt comercializate în 100 de țări sub o varietate de mărci, prin diferite canale de distribuţie şi în toate tehnologiile: conserve, congelate, pasteurizate, uscate şi proaspete/gata de utilizare. Bonduelle se afirmă ca un jucător responsabil şi renumit pentru practicile sale sociale, care face accesibile majorității oamenilor beneficiile şi plăcerea unei alimentații bazate pe legume. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s