Mr. Mister

Artistul si designerul Florin Dobre, isi prezinta la Bucuresti, noua colectie A/W 2017 ready to wear, denumita  ,Mr. Mister’ marti 14 martie 2017, orele 19:30, la Materia Repositorium-  Logofatul Tautu 68A, Bucuresti.

Prezentată inițial pe 9 ianuarie la Londra, colecția  ,Mr. Mister’ a aparut in timp real pe site-urile marilor reviste VOGUE si GQ, editia britanica!

Link-urile catre fotografii sunt urmatoarele:

http://www.vogue.co.uk/shows/autumn-winter-2017-menswear/florin-dobre/   

http://www.gq-magazine.co.uk/shows/autumnwinter-2017-menswear/florin-dobre/collection

Colectia (este garderoba) se adreseaza barbatului matur, bine integrat in societate, atent la detalii si adevarat profesionist, care stie sa respectie fiecare dress code, in orice mediu pe care il acceseaza. Mr. Mister este barbatul cu adevarat barbat, care a invatat ca respectul de sine inseamna a-i respecta pe cei din jur. Atent la detaliile din inalta societate, stie sa coboare de pe piedestal, mergand spre lumea reala, sincera si frumoasa a oamenilor foarte simpli, intelegand ca valoarea unui om nu consta neaparat in stilul vestimentar. El alege atat tesaturi fine, casmir, catifea, precum si stofe rezistente si stofe groase de care se poate folosi in activitatile cotidiene. Mr. Mister alege hainele croite pe propriul corp, pentru a evidentia respectul fata de pasiunea lui.

Mr. Mister, un mare iubitor de arta, alege sa mearga in jurul lumii pentru a-si prezenta propriul show, intr-un cadru mulat perfect pe caracterul sau. Acum va poposi in orasul nostru pentru a-si spune povestea si a-si prezinta garderoba sezonului urmator. Pregatit mereu si dornic de a impresiona, alege o noua versiune tehnica de a intra in senzatiile privitorilor, pregatind senzatia si atmosfera locurilor care l-au impresionat si lasand ochiului privitorului un rulaj vizual al intregii colectii. Un vizual care urmareste personajul principal in toata intimitatea sufletului  sau.

Un eveniment prezentat de Jägermeister.

Parteneri:  Materia Repositorium/ Silva/ IQOS/ Evian/ Martini/ Dom’ Profesor/ True/ Barbierii/ BeautOne/ TheStoryalist/ Paulina Buldumea/ Oxygen/ RueDesModeles/ VitaminAqua/ Vinarte/

Parteneri media:  CityVision/ StilMasculin/ SocialAgenda/ AndreiVulpescu/ Barbosul.ro/ DenisRadu/ FPM/ GabrielaSimion/ InStilulMeu/ NakedBrands/ Pia/ PresainBlugi/ Umblat.ro/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s