Ai grijă de sănătatea ta! Fii o Super Donna!

Suntem mame, soții, prietene, surori sau fiice. Lucrăm în birouri pline de oameni care se bizuie pe noi. Suntem manageri sau antreprenori și avem o mulțime de task-uri pe zi. Pe scurt, suntem femei și asta ne ocupă tot timpul. Iar pentru că de cele mai multe ori uităm sau nu mai apucăm să ne gândim și la noi, Donna, Centrul de Excelență în Sănătatea Femeii, lansează campania Super Donna.

poza campanie (1024x575)

„Prin această campanie ne dorim să tragem un semnal de alarmă și să încurajăm femeile să vină la un control medical regulat. Conform unui studiu extins pe cinci ani, în cadrul clinicii noastre, mai puțin de 10% din femeile care și-au făcut un control aveau sânii sănătoși, iar în 2016, aproape zilnic, o femeie a fost diagnosticată cu cancer. Este timpul ca noi, femeile, să ne punem sănătatea pe primul loc. Doar așa vom avea grijă și de ceilalți. Iar misiunea noastră, este de a oferi pacientelor noastre o evaluare și un diagnostic rapid și corect.” declară dr. Elena Claudia Teodorescu, doctor în Științe Medicale.

Campaniei i s-au alăturat și nume precum Ileana Badiu, antreprenor, Mirela Bucovicean, owner Molecule-F, Ioana Ulmeanu, editor coordonator al revistei Elle și bloggerul Noemi Meilman precum și foste paciente ale clinicii medicale Donna. Fiecare a dat voce campaniei, dorind ca mesajul sau să inspire femeile și să le încurajeze să meargă la medic.

Campania este susținută de site-ul special creat, www.superdonna.ro, unde femeile se pot informa corect despre cum pot avea grijă de sănătatea lor, cum pot preveni situațiile neplăcute, cât și despre controalele specifice vârstei lor. Platforma conține mesaje puternice de la femei inspiraționale, cât și ghidaje de la specialiștii clinicii Donna. De asemenea, pentru că suntem în luna dedicată femeii, cei care vor accesa site-ul vor putea beneficia de consultații gratuite sau vor primi diverse cadouri din partea partenerilor campaniei.    

E o zi bună să ai grijă de ține. În fiecare zi. Fii o Super-Donna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s