SOIRÉES DE LA MODE XVII

 

Afis Soirees de la Mode 17_by Avanpremiere Concept.jpg

Marți, 28 martie 2017, ora 20:00, va avea loc cea de-a 17- a ediție a SOIRÉES DE LA MODE. Această ediție îi este dedicată marelui icon de Lifestyle, Fashion și Politică: JAKIE KENNEDY ONASSIS.

Într-un an special ca acesta, cu evenimente tumultoase la Casa Albă, cu două noi personaje pe post de Prime Doamne, pe langă excentricul nou Președinte al Statelor Unite, Donald Trump, și cu o viziune foarte focusată și subiectivă pe istoria lui JKO – lansată de multpremiatul film “JAKIE”, în care strălucește Natalie Portman – a apărut de la sine tema acestei ediții.

SOIRÉES DE LA MODE devine astfel o reflectare a prezentului prin viziunile designerilor de modă români, selectați de Alin Gălățescu să-și prezinte creațiile în această nouă ediție. Acest eveniment de modă reprezintă un alt record național, alături de cel stabilit de Gala AVANPREMIERE, ajuns la același număr de ediții: 17! Funcția politică, socială, estetică și de lifestyle a modei este astfel pe deplin demonstrată.

Creațiile vestimentare vor putea fi urmărite în sala “Le Diplomate” a partenerului constant al evenimentului, Athenee Palace Hilton, gazda a celor mai multe ediții a SOIRÉES DE LA MODE (12 ediții). Ținutele realizate special pentru această seară au fost create de un număr impresionant de designeri, consacrați sau foarte tineri, toți însă extrem de valoroși, care au fost selectați cu atenție de către organizatorul evenimentului, analistul de modă Alin Gălățescu.

Întregul eveniment va fi transmis LIVE pe site-ul: Kudika.ro

În cadrul SDLM XVII își vor prezinta viziunile asupra temei atât de complexe, actuale și incitante – JACKIE KENNEDY ONASSIS – următorii designeri:

Marie Ollie – by Don Arthur / Simona Semen / Ludmila Corlățeanu / Alexandra Calafeteanu / Iza van Dee / Onur Osman / Crina Moldovan & Mădălina Vlad / Amalia Buie / Rozalia Bot / Zenya by Andreea Popescu / Roxana Blagu / Aleha Toncea / Elie Laslean.

Cu această ocazie va fi lansat oficial și site-ul: alingalatescu.com. Curând acesta o să fie însoțit și de blog-ul cu același nume.

Invitatul special al serii va fi criticul de film, doamna Irina Margareta Nistor.

Muzică Jazz, live: JEZEBEL.

Aroma serii: DIAMOND (patchouli, santal, mandarin, frezie, crin alb) (InScentive).

Organizatori: AVANPREMIERE Concept si Athenee Palace Hilton

Parteneri: RAN Events / ABA Academy – Alina Brailescu / GETT’S Salons / DEB Sound & Light / TEZYO by Otter Distribution / Cozzete Boutique / VIN & Co / InScentive

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s