Malvina Cservenschi se alătură campaniei ”Fii o Super-Donna!”

Ne îngrijorăm în fiecare zi pentru cei din jur, ne ocupăm de toate lucrurile pe care le avem de făcut în ziua respectivă, iar printre toate aceste responsabilități avem tendința să uităm de noi înșine. Malvina Cservenschi, fondator Malvensky, se alătură și ea femeilor deosebite din campania ”Fii o Super-Donna!”

O viață cât mai echilibrată și grija pentru sănătate sunt printre prioritățile Malvinei, iar o abordare relaxată, în viziunea ei, trebuie să fie dublată în primul rând o preocupare constantă pentru sănătate.. Sfatul ei, pe cât de simplu, este și cel mai potrivit:”În fiecare zi fă ceva să fii sănătoasă și în formă, fă ceva să îți îndeplinești misiunea, fă ceva să fii mereu un om mai bun și mai învățat! În fiecare zi câte puțin, fără presiune, doar constanță. ”

Malvina Cservenschi

O Super-Donna este o femeie ce reușește să fie mereu aproape de familia sa, o femeie care îi ajută pe cei din jur și care încearcă să fie mereu mai bună. Pentru Malvina Cservenschi, Super-Donna este ”fiecare femeie care își onorează corpul având grijă de sănătatea ei, își onorează mintea având grijă de pasiunea și talentul ei, își onorează părinții, copiii și pe sine având grijă de ce lasă în urma ei.”

Poți afla mai multe informații despre campania”Fii o Super-Donna!” de pe site-ul special creat de Donna Medical Center, Centrul de Excelență în Sănătatea Femeii, www.superdonna.ro. Acolo poți afla mai multe despre cum să previi situațiile neplăcute, despre controalele anuale obligatorii și poți citi sfaturi și îndrumări de la specialiștii Donna Medical Center. Unul dintre cadourile pe care le poți câștiga înscriindu-te pe site este oferit chiar de Malvina.  

Înfiinţat în septembrie 2011 de către Dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Ştiinţe Medicale, medic cu peste 15 ani experienţă în Imagistica Sânului şi membru Fondator al Societăţii de Imagistică a Sânului din România, Donna Medical Center are în prezent o echipă medicală formată din peste 20 de medici supraspecializaţi în patologia mamară şi ginecologică. Centrul este compus din 7 cabinete medicale cu specialităţi precum: radiologie și imagistică medicală (ecografie, mamografie digitală cu tomosinteză, sonoelastografie mamară), obstetrică-ginecologie, endocrinologie, medicină internă, oncologie, chirurgie şi analize de laborator. De asemenea, centrul este dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie ce permit diagnosticarea corectă, precoce şi rapidă a celor mai frecvente afecţiuni ale femeilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s