Le Grenier à Pain a lansat noi ecleruri delicioase

Primăvara a sosit cu noi sortimente de ecleruri la Le Grenier à Pain, mereu proaspete și delicioase, realizate după rețete originale frantuzești în laboratoarele proprii.

ecler-le-grenier-a-pain-1 (1024x683).jpg

Alături de clasicele sortimente cu ciocolată, cafea, fistic și vanilie, deja existente în meniu, Le Grenier à Pain a lansat Eclerul Noisette (cremă de patiserie cu pudră naturală de alune), Eclerul Meringuée au Citron (cremă de patiserie cu pudră naturală de lămâie), Eclerul Framboise (cremă de patiserie cu inserție de frișcă și căpșuni), Eclerul de Cocos (cremă de patiserie cu nucă de cocos) și Eclerul Café (cremă fină de vanilie cu inserție de cafea). 

Boulangeria Le Grenier à Pain este apreciată prin faptul că folosește doar ingrediente 100% naturale, făină produsă exclusiv în Franța, toate preparatele fiind proaspete și pregătite în laboratoarele din incinta fiecărei locații, detașându-se astfel de alte boulangerii cu preparate congelate în prealabil.

“Eclerul este unul din cele mai cerute deserturi de la Le Grenier à Pain, astfel că am extins gama cu noi sortimente. Pentru fiecare gust în parte. Ca și reacții până în acest moment, vă pot spune că, din noile sortimente, bărbații preferă, în general, Noisette și Café, iar doamnele și domnișoarele aleg de cele mai multe ori Eclerul Merinque au Citron sau Eclerul Framboise. Ambele au o textură fină și delicată”, declară Andrei Catalin Pop, general manager Le Grenier à Pain România.

Le Grenier à Pain excelează și cu un meniu de patiserie divers, care include unul din cele mai apreciate croissante cu unt din lume, pain au chocolat, fursecuri cu ciocolată sau vanilie, escargot cu nucă sau stafide, checuri cu portocale confiate, cozonaci, cu un meniu de cofetărie delicios (ecleruri, tarte cu ciocolata neagră sau multifruct, prăjiturile Elysée și Framboise, macarons, cupcakes, mousse-uri fine, cake pops, millefeuille vanille sau chocolat), sandvișuri, tartine, quich-uri, dulcețuri traditionale sau bonbons d’enfance au chocolat artisanal.

În plus, noul meniu de restaurant include preparate delicioase ce pot fi savurate atât în restaurantele Le Grenier à Pain, cât și prin serviciul de catering Le Grenier à Pain, preparate precum Terrine Foie Gras, Tartine cu icre de Manciuria, Tartine cu brânză feta gratinată și roșii uscate la soare, supă de creveți cu lapte de cocos, ratatouille de legume, file de biban de mare cu sos Bearnaise și orez sălbatic, John Dorry rumenit în cuptor cu hribi, tigaie cu fructe de mare și ciuperci de pădure, cotlet de mânzat cu rucola și dulceață de ardei iute, Filet mignon tras în unt cu hribi în sos propriu, pulpă de rață cu varză roșie și măr Renette, chimen și sos de portocale, ciocănel de berbecuț la vatră cu legume alese, piept de rață cu mere caramelizate și dulceață de ardei iute.

ecler-le-grenier-a-pain-4 (1024x683).jpg

Le Grenier à Pain este prezent în România în trei locații: pe bulevardul Nicolae Caramfil nr.87, București, în rondul Pieții Alba Iulia, din București, și în Centrul Vechi, pe strada Franceză nr 38-42 din București.

Le Grenier à Pain este prezent in România în trei locații: pe bulevardul Nicolae Caramfil nr.87, București, în rondul Pieții Alba Iulia din București și, nou inaugurat, în Centrul Vechi, pe pe Strada Franceză nr. 38-42.

Le Grenier à Pain este una din cele mai apreciate boulangerii franțuzesti la nivel internațional, dezvoltându-se, în sistem de franciză, peste granițele Franței, în România, Emiratele Arabe Unite, China, Rusia, Liban și Japonia.

Cel care a pus bazele Le Grenier à Pain, în 1998, este Michael Galloyer, acesta ridicând, în timp, brandul ca unul dintre cele mai dinamice și mai recunoscute din sectorul său.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s