Oana Pellea, mesaj emoționant către femei

„Cel mai frumos cadou pe care îl poți face celor care te iubesc și pe care îi iubești, este sănătatea ta!”Asa începe mesajul pe care Oana Pellea îl transmite femeilor din România, în cadrul campaniei “Fii o Super Donna!”

unnamed (1024x575)

Oana recunoaște că, la fel ca multor altor femei i-a fost foarte frică să meargă la un control medical având în vedere istoricul familiei sale. „Mi-am pierdut mama din cauza acestei boli îngrozitoare, cancerul la sân, la doar 41 de ani”. „Facem miliarde de alte lucruri în stânga, în dreapta” continuă actrița, „ne împrăștiem, tragem, muncim pentru cei pe care îi iubim, uitând însă că pentru a putea dărui, în primul rând, trebuie să fii sănătos. Duceți-vă la control!” este îndemnul Oanei Pellea.

„Controalele anuale pentru prevenție ne oferă șanse mult mai mari la viață decât dacă așteptăm simptomele care indică o boală deja avansată. Depistarea cancerului mamar sau de col uterin în fază incipientă asigură o rată de vindecare de peste 90%.” declară dr. Elena Claudia Teodorescu, doctor în Științe Medicale.

Campania a fost demarată de Donna Medical Center, Centrul de Excelentă în Sănătatea Femeii, pentru a trage un semnal de alarmă și a încuraja femeile să aibă grijă de ele și de sănătatea lor. Campania este susținută de site-ul special creat, www.superdonna.ro, unde femeile se pot informa corect despre cum pot avea grijă de sănătatea lor, cum pot preveni situațiile neplăcute, cât și despre controalele specifice vârstei lor. Platforma conține mesaje puternice de la femei inspiraționale, cât și sfaturi și îndrumări de la specialiștii Donna Medical Center.

Despre Donna Medical Center:

Înfiinţat în septembrie 2011 de către Dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Ştiinţe Medicale, medic cu peste 15 ani experienţă în Imagistica Sânului şi membru Fondator al Societăţii de Imagistică a Sânului din România, Donna Medical Center are în prezent o echipă medicală formată din peste 20 de medici supraspecializaţi în patologia mamară şi ginecologică. Centrul este compus din 7 cabinete medicale cu specialităţi precum: radiologie și imagistică medicală (ecografie, mamografie digitală cu tomosinteză, sonoelastografie mamară), obstetrică-ginecologie, endocrinologie, medicină internă, oncologie, chirurgie şi analize de laborator. De asemenea, centrul este dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie ce permit diagnosticarea corectă, precoce şi rapidă a celor mai frecvente afecţiuni ale femeilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s