Trei rețete noi semnate de Chef Samuel le Toriellec

Samuel le Toriellec este în momentul de față unul dintre cei mai apreciați chefi din industria gastronomică românească.

© Mihnea Ratte

Cele trei noi rețete create: Baguette Peking cu rață prăjită și sos Peking, Baguette Tandoori cu piept de curcan la grătar și sos tandoori și Baguette Caprese cu mozzarella, roșii și pesto combină arome inedite pentru toate preferințele.

“Suntem bucuroși că chef Samuel a răspuns afirmativ invitației noastre de a  fi alături de echipa OMV. Acest lucru reprezintă pentru noi o alegere importantă de a fi, încă o dată, la înălțimea așteptărilor clienților noștri. Ne aflăm într-un continuu proces de adaptare la nevoile clienților noștri în mișcare,  convinși că vrem să oferim cele mai bune servicii și produse. Avem încrederea că eforturile, pasiunea și grija investite în crearea acestor noi rețete vor face diferența pentru vizitatorii noștri și vor reconfirma faptul că stațiile OMV  sunt o destinație completă pentru ei.”, explică Adrian Nicolaescu.  

„Am ales să mă alătur familiei OMV din simplul fapt că, pentru mine, mâncarea nu trebuie să fie neapărat pretențioasă pentru a fi bună. Cred în mâncărurile simple, realizate din ingrediente proaspete, ce reușesc întotdeauna să surprindă savoarea fiecărui component. Îmi place faptul că românii au preferințe variate și o înclinație pentru gustul tradițional al mâncării. Cred că este păcat să nu ne bucurăm de o mâncare bună, în orice moment, indiferent de momentul zilei sau unde ne-am afla”, a declarat chef Samuel le Toriellec.

Pasiunea lui Chef Samuel pentru bucătărie a început de când avea 16 ani și de atunci a lucrat în restaurante cu 2 și 3 stele Michelin din Franța și a condus un restaurant cu o stea Michelin. Consideră că diferența dintre un restaurant cu stele Michelin și un alt restaurant este aceea că, în cazul primului, perfecțiunea este o cerință obligatorie.

Sandvișuri noi și training permanent al echipei VIVA

Cele trei noi rețete create de chef Samuel sunt disponibile din aprilie, în toate stațiile OMV. Ingredientele au fost atent selecționate iar învățăturile lui chef Samuel sunt transmise către toată echipa de aproximativ 318 bucătari VIVA Cafe.

Introducerea noilor rețete reprezintă încă un pas în dezvoltarea continuă a OMV în rolul de lider al pietei de retail de carburanți și răspunde preferințelor consumatorilor în mișcare.

Informaţii generale:

OMV Aktiengesellschaft

Cu vânzările grupului de 42,41 miliarde de euro și o forță de muncă de aproximativ 27.000 de angajați în anul 2013, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursă. Segmentul de Explorare și Producție beneficiază de o bază solidă în România și Austria și include un portofoliu internațional în creștere. În 2013 OMV a înregistrat o producție de aproape 288.000 bep/zi. În domeniul Gaze Naturale și Energie, OMV a comercializat aproximativ 425 TWh de gaze naturale în 2013. OMV operează o rețea de conducte în Austria, iar în Austria și Germania operează platforme de depozitare de gaze naturale cu o capacitate 2,6 miliarde m3. În domeniul Rafinare și Marketing, OMV are o capacitate anuală de rafinare de 17,4 milioane de tone și avea la sfârșitul anului 2013 aproximativ 4.200 de stații de distribuție carburanți în 11 țări, printre care și Turcia.

Despre VIVA

Din 1994, stațiile de alimentare OMV au oferit mai mult decât servicii de alimentare pentru mașini și pentru clienți. Magazinele și zona de gastronomie precum și serviciile oferite de stațiile OMV au fost permanent dezvoltate pentru a răspunde dorințelor si nevoilor clienților noștri. VIVA a setat un reper în cultura stațiilor de alimentare cu carburanți, transformând vizitele în stații în pauze plăcute, caracterizate de o atmosferă plăcută, produse de top și personal atent la nevoile clienților. Pe lângă un meniu de mâncare proaspătă, VIVA oferă o gamă bine definită, de peste 1.500 produse care răspund nevoilor  zilnice  ale clienților  și servicii precum: transfer de bani, asigurare RCA, plată facturi, servicii de curierat sau livrare de flori.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s