Bourjois anunță primul make-up artist oficial în România – Tania Cozma

Aprilie, 2017Tania Cozma devine make-up artist oficial Bourjois în România. Cu o experiență de peste 4 ani în machiaj şi cu un stil feminin și delicat, Tania s-a dovedit a fi o alegere extrem de potrivită pentru brand. Dincolo de atribuțiile clasice de make-up artist, rolul ei va fi de a evidenția și populariza stilul french chic deja consacrat al brand-ului, aducându-i un twist personal.

Tania Cozma 1.jpg

Tania Cozma a reușit să-și transforme pasiunea în job-ul de zi cu zi pentru că și-a dorit întotdeauna să fie înconjurată de pensule si de produse de make-up. A studiat și a colaborat cu  nume importante din industrie și a pus bazele a ceea ce urma să devină o cariera în adevăratul sens al cuvântului. Totodată, Tania a colaborat cu cele mai populare reviste de beauty și fashion din România, cu emisiuni și show-uri televizate, dar și cu influenceri sau design-eri români.

„Pot spune ca am găsit cu adevărat modul prin care mă pot exprima și care mă definește întocmai, iar aici, cu siguranță mă refer la meseria mea de make-up artist. Make-up –ul este sursa mea de energie și de inspirație, care da sens și valoare fiecărei zi din viața mea. Sunt cu adevărat îndrăgostită de ceea ce fac și îmi place să vad frumosul prin culori. Întâlnirea mea cu Bourjois și colaborarea mea cu ei înseamnă foarte mult pentru mine și sunt extrem de fericita. Ador delicatețea și rafinamentul pe care îl exprimă Bourjois și care face fiecare femeie să fie chic în acel stil inconfundabil parizian”, menționează Tania Cozma, make-up artist Bourjois.

Despre Bourjois

Încă din 1863, Bourjois înfrumusețează femeile din întreaga lume și face machiajul accesibil si creativ, păstrându-și intacta personalitatea: pariziana și modernă. Bourjois s-a impus prin inovație în machiaj și expertiză în culoare: concepte inedite, culori îndrăznețe, explozie de efecte și texturi delicate – acestea sunt atuurile produselor. Brand-ul este prezent în România încă din 1994 cu cele doua linii de produse, cea de îngrijire personală și cea de make-up.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s