SILKDOM – povestea unui clutch din mătase naturală, fabricat în România

Clutch-ul a apărut la începutul anilor ’50 ca o geantă de mici dimensiuni, fără baretă, creată special pentru a fi purtată în mână la evenimente formale, şi care de-a lungul timpului a fost reinterpretat de designerii marilor case de modă şi adus la rang de accesoriu obligatoriu care poate transforma chiar şi o ţinută simplă, într-una spectaculoasă.

3 (1024x715).jpg
Povestea SILKDOM a început în noiembrie 2016, odată cu lansarea primei colecţii de clutch-uri/minaudiere din mătase naturală. Mădălina Nistor a decis să lanseze un business al cărui obiect de activitate principal obiect de activitate este clutch-ul/minaudiere-ul, realizat manual, din mătase naturală.

17 P2220128 (1024x637).jpg
“Ideea de a fonda un astfel de business a plecat de la pasiunea mea pentru mătase. Este o pasiune moştenită de la bunica mea, care în adolescenţă a avut şansa de a o întâlni pe Regina Maria, de la care a deprins un anumit tip de elegant şi dragostea pentru lucrurile preţioase, inclusiv pentru mătase şi pentru portul naţional. Bunica mea mi-a dăruit primul cadou de mătase când aveam 9 ani şi din acel moment mătasea a devenit pentru mine un simbol al feminităţii şi al seducţiei.“ Mădălina Nistor, Fondator SILKDOM.

Fiecare clutch realizat în atelierul SILKDOM este unic şi transmite povestea celei care îl va purta. Fie că vorbim de clutch-uri minuscule, cu rol pur decorative sau de creaţii generoase, care pot fi purtate chiar şi la ţinute casual, piesele SILKDOM îşi doresc să iasă din zona convenţionalului. Imprimeurile folosite sunt vii, spun poveşti, evocă emoţii.

5 (1024x737)
SILKDOM crează atât pentru “covorul rosu”, cât şi pentru femeile care ştiu că un accesoriu de mătase purtat la jeans într-o după-amiază la cafea sau în club cu prietenii, nu este un “faux pas” ci dimpotrivă, un mod eclectic de a-ţi exprima personalitatea.

Mesajul SILKDOM este că mătasea poate fi purtată oricând şi la aproape orice

Cu atât mai mult, clutch-ul/minaudiere-ul este un accesoriu esenţial în garderoba fiecărei femei. El este o piesă statement, expresia luxului şi a statului social. Marile case de modă au cel puţin o colecţie de clutch-uri/minaudiere şi indiferent de contravaloarea lor, doamnele care se respectă nu stau prea mult pe gânduri atunci când aceste piese sunt lansate pe piaţă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s