Redeschidere La Strada si Lansare meniu de vara Roberto’s

Athénée Palace Hilton anunță redeschiderea terasei restaurantului Roberto’s, La Strada, și debutul unui nou meniu de vară creat de Hilton Executive Chef Franz Conde împreună cu Roberto’s Chef Marco Magri.

„În această vară, pe terasa La Strada atracția principală va fi zona de grătar, unde vom folosi un nou grătar acoperit, din ceramică, care ne permite să pregătim mâncarea într-un mod special, diferit de cuptoarele italienești cu lemne. Astfel, oaspeții Roberto’s vor putea savura fripturi clasice italienești, cum ar fi Galletto Lombardo (puișor la grătar), Bistecca Toscana (biftec de vită), Gamberi Rossi (creveți roșii mediteraneeni) sau Polpo (caracatiță).“ precizează Chef Franz Conde.

image1 (683x1024).jpg

Odată cu redeschiderea spațiului de vară, oaspeții se pot bucura de atmosfera relaxantă de pe terasă nu numai pentru a lua masa în aer liber, dar și pentru seri liniștite savurând un cocktail și câteva gustări italienești, cum ar fi mini-pizza a la Sophia Loren sau un Panino rustic (focaccia de casă).

În cazul în care preferați o cină elegantă, felurile clasice de mâncare din meniul Roberto’s sunt, de asemenea, disponibile: Orecchiette cu cârnați și broccoli, Risotto cu fructe de mare, sau Cotoletta alla Milanese (cotlete de vită) cu trufe.

Tot pentru aceasta vară, chefii Franz Conde și Marco Magri pregătesc o serie de întâlniri exclusive cu iubitorii artei culinare, în cadrul unui nou concept de Cooking Master Class – Tavolo dello Chef. Împreună cu sommelierii Roberto’s, cei doi chefi vor împărtăși din secretele combinării Pura Cucina Italiana cu cele mai bune vinuri din Romania, în cadrul unor clase de gătit săptămânale, special create pentru pasionații de bucătărie!

Pentru informații suplimentare despre Roberto’s sau pentru a rezerva o masă în restaurant, nu ezitați să ne contactați telefonic la +40731 305 777 sau pe e-mail la adresa reservations@robertos.ro. Mai multe informații pe www.robertos.ro și https://www.facebook.com/robertosbucharest.

-###-

Despre Roberto’s București

Inspirat de Restaurantul Roberto’s al hotelului Hilton din Amsterdam, Roberto’s este principalul restaurant al hotelului Athénée Palace Hilton, un loc perfect de întâlnire pentru mese elegante dar și pentru evenimente exclusiviste. Roberto’s are o capacitate de 108 locuri, spații intime în jurul șemineului, dar și un separeu pentru mese private de până la 14 persoane, la care se adaugă peste 90 de locuri pe terasa La Strada, deschisă din aprilie și până în octombrie. Oaspeții restaurantului Roberto’s pot savura un meniu tradițional italian, preparat din cele mai bune ingrediente pentru o experiență de neuitat.

Despre Hilton Hotels & Resorts

De peste un secol, Hilton Hotels & Resorts întâmpină cu mândrie oaspeți din întreaga lume. Cu peste 570 de hoteluri pe șase continente, Hilton Hotels & Resorts oferă experiențe memorabile și prețuiește fiecare oaspete. Brand al Hilton Worldwide, Hilton Hotels & Resorts continuă să stabilească standarde de ospitalitate, oferind noi inovații și servicii pentru a satisface necesitățile în continuă schimbare ale oaspeților. Hilton Hotels & Resorts este o parte a programului premiat Hilton HHonors. Membrii Hilton HHonors care rezerva direct prin canalele Hilton primesc beneficii instant, inclusiv o reducere exclusivă, care nu poate fi găsită în altă parte, Wi-Fi standard gratuit și facilități digitale cum ar fi check-in digital, cu selecția camerei și Digital keys disponibile exclusiv prin intermediul Hilton HHonors. Accesați noutățile la news.hilton.com și http://www.hilton.com sau http://www.hilton.com/offers pentru cele mai noi oferte speciale ale hotelurilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s